Nordisk Planke

Shop

Om os

Velkommen til Nordisk Planke

Nordisk Planke er en 100% danskejet virksomhed. Vi forhandler plankeborde, sofaborde, samt bordben – alt sammen håndlavet dansk design. Vi elsker træ og godt håndværk, og vores mål er at gøre det trygt og nemt for dig at handle dine træmøbler online. Hos os handler det om mere end blot salg af møbler – for vi vil gerne hjælpe dig med at skabe det ideelle hjem, der afspejler din personlige stil og behov.

Gratis fragt

har vi ikke, dog fast billig fragt

Sikker Betaling

Betal med Kort, Apple Pay eller Mobile Pay

Bæredygtige materialer

FSC® egetræ

Online Support

Alle support spørgsmål besvares inden for 24 timer.

Vi holder af smukt design

Vi samarbejder med nogle af Danmarks dygtigste træproducenter, som fremstiller møbler med sans for detaljer og håndværksmæssig ekspertise. Hvert møbel er skabt med fokus på både æstetik og holdbarhed, så du kan nyde dine møbler i mange år fremover. Vi mener, at godt design ikke kun er smukt at se på, men også funktionelt og langtidsholdbart.

Bæredygtig produktion
Som møbelforhandler føler vi os forpligtede til at tage et ansvar . Derfor forhandler vi kun egetræ, der er FSC-certificeret, hvilket sikrer en bæredygtig skovdrift og beskyttelse af miljøet. Vi tror på, at bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd, og vi arbejder konstant på at minimere vores miljøpåvirkning.

Personlig service og tilfredshed

Vi stræber efter at give dig en personlig og engageret service. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du er glad for dit køb. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de perfekte møbler til dit hjem.

Nordisk Planke er din pålidelige partner i skabelsen af et stilfuldt og bæredygtigt hjem. Tak fordi du vælger os til at være en del af din indretningsrejse.

 

Dansk design i god kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vores engagerede og faguddannede personale er altid klar til at assistere dig med dit online køb. Uanset om du har brug for rådgivning om indretning, farvevalg eller møbelvalg, står vi parat til at guide dig med kompetent vejledning. Vi er her for at sikre, at din møbeloplevelse bliver så enkel og tilfredsstillende som muligt. Vores ambition er at tilbyde dansk design af høj kvalitet til overkommelige priser.